top of page

MØTEPUNKT

Her ser du en oversikt over noen av arenaer og de faste arrangementene. Velkommen!

BERGEN SENTRUM

Menigheten i Bergen samles til Gudstjeneste hver søndag kl 11:00 i Kanalveien 66. 

UNGDOMSARBEID

Velvet er ungdoms- og studentarbeidet til menigheten Kristent Fellesskap Bergen. De samles til fest hver fredag kl. 1930 i Kanalveien 66 + ukentlige treff i smågrupper rundt om i byen. 

HUSFELLESSKAP

Hver uke samles vi i mindre grupper i hjemmene. 

ETIOPISK / ERITREISK

Arbeidet er primært rettet mot personer som bor i Bergen, men som kommer fra enten Eritrea eller Etiopia. Fra noen arbeidere har det blitt et stort miljø, som er en del av menigheten i Bergen. Vi har bibelgrupper i hjemmene på Amharisk og Tigrinja.

SYNC

SYNC er et arbeid for 6. og 7- klassinger. Vi kommer sammen for å ha det gøy, og bli bedre kjent med hverandre og med Jesus. Leking, bønn, lovsang og andakt er fast på planen, og vi pleier å avslutte kvelden med snop og annet digg. Vi møtes fredag hver tredje uke kl.19-21 i Kanalveien 66.

BØNNEARBEID

Vi opplever at Gud kaller oss til å søke ham i bønn! Gud vil gi gjennombrudd for evangeliet. Gjennombrudd i det synlige starter med gjennombrudd i det usynlige; i bønn.

Mandag:

19:30 i K66

Onsdag:

kl. 07:00-08:00 i K66.

Ta med frokost!

Søndag:

kl. 10:00 i K66

60+

Vi i Kristent Fellesskap bergensregionen, er en sprek og kjekk gruppe som kaller oss 60+. Målet er å bygge et godt åndelig og sosialt fellesskap, oppleve vennskap og inspirere hverandre til å være Jesus- vitner i våre hverdager, og å gi den åndelige arven videre til neste generasjon.

bottom of page